Superdesign skaber system og orden gennem design, for et samlet udtryk.

Superdesign er et grafisk design studio med fokus på det samlet hele, for kvalitetsbevidste små og mellemstore virksomheder som ønsker en allieret til at løse sine kreative opgaver. Forskellig fra andre, udvikles designsystemer for at skabe overblik og struktur som gør det nemt for dig, at bruge dit design i din virksomhed.

Derfor skal du vælge Superdesign

Du skal vælge Superdesign, fordi du gerne vil løfte din virksomhed med én, som du ser som din allierede. 

Jeg engagerer mig i vores kundeforhold, følger op på dig og vores designløsninger. Når du arbejder sammen med mig, bliver du ikke efterladt når arbejdet er endt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed, skal du tage kontakt til mig. Beskriv hvad du har brug for, at jeg gør for dig – så vil jeg vende tilbage, med et bud på hvordan jeg kan hjælpe dig.

Når du har valgt Superdesign

Når du vælger Superdesign, skal du se mig som din allierede i din virksomhed som tager sig af det kreative.

Jeg starter ikke på dit projekt, før jeg kender dig, dit produkt eller service og dine forventninger, til hvad du har brug for min hjælp til. Derfor ved du også, at jeg handler på dine vilkår.

Jeg løser dine kreative opgaver – både til tryk og digitalt – fra koncept til realisering. 

Bag Superdesign

Jeg hedder Kasper, og Superdesign er mit grafiske design studio. Vælger du Superdesign, er det mig der bliver din nye allierede.

Jeg har arbejdet med grafisk design for et af Danmarks største branding bureauer siden 2012. Her har jeg arbejdet med kunder som Bang & Olufsen, Clever, CPH PIX Filmfestival, CPH Stage Teaterfestival, DMJX, FCK, Kulturministeriet, Mads Nørgaard, Metroselskabet, Novozymes, Rigspolitiet, Realdania, Skatteministeriet, Ørsted og mange flere. 

Superdesign er etableret i 2020 og er medlem af Erhvervsforum Roskilde.