4K Projects

Projekt: Opstramning af 4K Projects’ logo, udvikling af en visuel identitet og website.

Læs mere om projektet

4K Projects er en dansk full-service virksomhed der afvikler bl.a. Live-events som Zulu Awards, BLAST mm. og tilbyder Danmarks førende Virtual Studio i Studio99.

Deres visuelle identitet har før været sammensat af forskellige elementer man har samlet op undervejs. Det gav dem udfordringer ved brugen af elementer – både i tilgængelighed og brugerlethed. Men også at der ikke var kontinuerlig brug af farver. 

Derfor var ønsket at få ryddet op i de forskellige elementer og få dem strømlignet – både for at skabe genkendelighed – men også for at gøre det nemmere at bruge i deres kommunikation. 

Løsningen blev en opstramning af logoet og ny skrift for bedre sammenhæng, samt en adskillelse i logomærke og navnetræk, for at gøre det fleksibelt i brug. Mærket kan bruges både stort og kommercielt, og navnetrækket kan bruges mindre til fx kommunikationsmaterialer. 

Valg af brandfarve og accentfarve – den mørkeblå og ‘On air’-røde – kommer fra hhv. deres tilfældige go-to farve i arbejdstøj og den røde lampe der indikerer at der bliver optaget. 

I forlængelse af udviklingen af den visuelle identitet, er der også lavet website og ikoner.